Zoeken
  • releasemenow1111

Ik gaf mijn kracht en macht gewoon weg

Ik Ben precies goed zoals ik Ben.

Wat geven we toch ogenschijnlijk vaak onze macht en kracht weg. Tenminste ik wel, ontdek ik net 😉. En dit is iets grootst. Ja echt, elke shift is groots, maar deze is hughes omdat ik het gevoel heb dat we dit en masse doen. Daarom deel ik het graag met jou. Nou, kom maar op met dat inzicht Inge. We zoeken in de buitenwereld continu bewijs van iets waarin we hopen dat het ons ook kan helpen om een beter, fijner of gezonder leven te ervaren. En daar gaan we al. Ik zeg even we, omdat ik echt niet de enige ben en als jij dit leest worden jij en ik wij, terwijl we allemaal één zijn...huh? Oké ik dwaal af. Terug naar mijn inzicht. Doordat we steeds zoeken naar bewijzen in de buitenwereld van iemand die dat heeft ervaren waar wij naar op zoek zijn, bijvoorbeeld: -Een betere baan -Een betere gezondheid -Een slanker lichaam -Een fijne partner. Dan richten we onze aandacht buiten onszelf. Nou en dan gaan we op zoek naar mensen die dat al hebben ervaren en daar hangen we ons dan aan op omdat diegene weet hoe het moet, denken we. Soms is dat bewust gegaan, zelf realiserend. Maar soms ook omdat mensen vanuit nature de overtuiging hebben dat ze het waard zijn of gewoon geen enkele twijfel hebben over datgene wat ze willen manifesteren. Maar het wil helemaal niet zeggen dat dit voor jou ook zo moet gaan. Het kan natuurlijk wel. Alleen er is een heel belangrijk ding wat je goed moet snappen. En dat is dat jij en ik ons eigen leven creëren door middel van hoe we naar dingen kijken. Onze perceptie bepaalt dus onze ervaring. Dus als jij het zoveelste dieet volgt omdat S het resultaat laat zien van haar gedachten, haar overtuiging in dit geval een slank lichaam. Dan verleg je je macht en kracht naar een persoon in jouw buitenwereld. En het werkt precies andersom. Alleen jij kunt vanuit jouw binnenste kern een slank lichaam manifesteren, mocht je dat willen. En S heeft een methode die haar heeft geholpen. En ook heel veel anderen. Maar als jij uiteindelijk niet geloofd dat je een slank lichaam kunt houden dan zal jij zodra je haar methode loslaat, weer terugvallen in je oude vertrouwde jasje. Puur omdat je die jas nog niet hebt weggegooid. Nee, die jas heb je in de kast gehangen voor het geval je toch weer terugvalt. En zeg nu niet, dat het niet klopt wat ik zeg, want het klopt namelijk wel. (Tenzij het niet klopt) Het is een oude valse overtuiging dat een slank lichaam niet voor jou is weggelegd, want het zit niet in je genen, het is je bouw of het ligt aan je hormonen. Dit is hoe het bij de meeste mensen werkt, ook bij mij. Iemand heeft iets wat jij wilt en dan ga je datgene doen wat diegene ook doet alleen je vergeet het belangrijkste deel hiervan en dat is dat het gaat om hoe jij ergens over denkt. Als jij de overtuiging hebt dat je altijd en levenslang op dieet moet om op een goed gewicht te blijven (het gewicht wat jij denkt dat goed is, of zal ik zeggen het gewicht, wat de mensen die er mogelijk verstand van hebben zeggen, dat goed is voor jou? Dat gewicht? Of zou je het liefst gewoon helemaal tevreden willen zijn met hoe je nu bent? Dat je jezelf volledig kunt omarmen hoe je er nu uitziet, met alles er op en eraan. En dat lieve lieve lezer, dat is de enige manier om echt geluk te ervaren. Door volledig te omarmen hoe je er nu uitziet, met je prachtige volle heupen, met je prachtige zachte buik. Met je liefdevolle armen die zo graag vasthouden en zo graag vastgehouden willen worden. Omhels jezelf. Voel je liefde voor jezelf. Jij die zo hard haar best doet om te passen binnen de maatstaven van hoe de wereld tegen zichzelf aan kijkt. Stop ermee. Omarm jezelf. Dan ga je als vanzelf goed voor jezelf zorgen en zal je als vanzelf het gewicht en figuur krijgen dat bij je past voor dat moment. Jij bent zo leuk, jij bent zo lief en jij bent zo mooi!! En als je dat gaat voelen, dan pas ga je uitstralen naar buiten hoe mooi je bent. Want je bent het al. Alleen ben je gewoon een beetje vergeten dat je het waard bent. Ga dus voor het volledig omarmen van wie jij bent, hoe heerlijk is het dat je je helemaal oké voelt in dit lichaam. Dit lichaam waar je zoveel verzet tegen hebt gepleegd. Jezelf veroordeeld, lelijk gedaan tegen je prachtige lichaam dat je al zoveel gebracht heeft. En dan zeg je tegen jezelf. Het spijt mij dat ik al die lelijke onware dingen heb gedacht of gezegd over mijzelf en tegen mijzelf Vergeef mij lief mooi lichaam Ik hou van je lief mooi gezond prachtig volmaakt lichaam Dank je wel Lief, sterk, flexibel lichaam dat jij er bent. En dit herhaal je elk uur. En elk moment dat je een negatieve gedachte voelt opkomen over jezelf of over datgene wat je eet, dan zeg je: “STOP, ik kies ervoor om mij goed te voelen. Ik Ben precies goed zoals ik Ben. En dat is de waarheid”. En pas dan kan het wonder zich ontvouwen. Doe je met mij mee? Door onszelf helemaal te omarmen en volledig te accepteren hoe we er nu uit zien. Dat zal een schoonheid brengen zeg. Wauw. Dank je wel voor het lezen en ik wens je een volledige acceptatie toe van jouw prachtige volmaakte lichaam. Inge I AM Released


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven