Enthousiaste beoordelingen

Wat klanten zeggen

Als Release coach ben ik gepassioneerd om anderen te helpen naar en te begeleiden in een nieuwe fase van hun leven. Ik werk er hard aan om een persoonlijke, open en transparante relatie op te bouwen met mijn klanten en hun mening over mijn diensten is daarom uiterst belangrijk voor mij. Lees hieronder de recensies om een beeld te vormen over de ervaringen van mijn voorgaande klanten die van mijn diensten gebruik hebben gemaakt en neem vandaag nog contact met mij op.

“Vanmiddag een sessie met Inge gehad. Zo mooi, puur en heel bijzonder. Ik had uit nieuwsgierigheid ingeschreven op de actie. Wat een belevenis en wat is mijn hart licht. Dankjewel lieverd.”

Rivka

“Ik heb van Inge een geweldige clearing sessie gekregen. Release Me, dat doet haar naam eer aan. Want zo voel ik mij nu. Lieve Inge, je hebt dit met zoveel liefde, kennis en passie gedaan voor mij. En dat dit gewoon via de skype kan, wauw, dat maakt alle afstanden nietig in deze wereld. Super bedankt, en als ik weer een blokkade voel dan neem ik zeker weer contact met je op.”

Miranda

Wat een verademing! Na jarenlang bezig te zijn geweest met dezelfde thema's, weet Inge met haar online 'Release me now' sessie door te dringen tot de onderste laag. Alsof mijn masker valt, dat lucht op! Wonderbaarlijk ook hoe Inge met EFT de emotionele lading eraf haalt. Ik voel me een stuk relaxter, rustiger en veel meer in balans. Tijd om te genieten!

Rosanna